Programma

IN HET KORT

Op koopzondag 27 september 2015 wordt weer het Mode Event Purmerend gehouden. Het evenement wordt georganiseerd door de BOF Purmerend en is hèt modespektakel van het jaar. Het Mode Event word gehouden op de Kaasmarkt en in het Eggert Winkelcentrum. Meer dan 20 winkels uit het centrum van Purmerend showen dan hun herfst- en wintercollectie. Naast het presenteren van de nieuwe mode, krijgt ook een aantal zogenaamde “mode-artiesten” een podium. Denk hierbij aan een kapper, mode-stylist, make-up, tattoo, massage en diverse andere mode gerelateerde ambachten.

KAASMARKT

De catwalk is opgesteld op de kaasmarkt, hier zal op verschillende tijden de modeshow plaats vinden. Bij eventueel slecht weer wordt uitgeweken naar het Eggert Winkelcentrum. De mode gerelateerde ambachten presenteren zich op het evenementenplein in het Eggert Winkelcentrum.

13.00 uur – Modeshow #1
14.00 uur – Modeshow #2
15.30 uur – Modeshow #3

BEAUTY PLEIN EGGERT

Op het Evenementenplein in het Eggert Winkelcentrum kun je de gehele middag diverse artiesten aan het werk zijn op het gebied van beauty en mode. Neem even gratis plaats in de stoel van de nagelstylist of maak je mooi met henna en glitters. Er is zelfs een echte tatoeëerder aan het werk!

VIP ARRANGEMENT

Dit jaar exclusief als VIP naar het Mode Event? U krijgt tijdens de modeshow een speciale plaats, hapje en een drankje verzorgd door “Het hoedje van de koningin”.
Klik hier voor meer informatie!